Något att se fram emot.

Tentan närmar sig och jag verkar plötsligt göra precis allt för att skjuta upp pluggandet, både för att jag känner att jag kan det jag behöver kunna, som alltid tycker att det är så tråkigt att traggla sånt som redan sitter och för att jag plötsligt känner mig lite skoltrött. Man kan faktiskt vara det, längta efter att vara ledig och känna sig i väldigt stort behov av ett jullov vi inte har även på sin drömutbildning.

Något jullov har vi som sagt inte, men däremot ska jag faktiskt resa bort lite efter delkursen. Vi skriver tentan en kväll och jag åker morgonen därpå. Så skönt! Det är precis det jag behöver och jag är så glad att jag bestämde mig för att göra det. Komma bort lite. Bara vara. Frisk luft, lugn, tystnad, inga krav, ingen stress, tid att bara andas. Och frukostbuffé på hotellet, det längtar jag också efter.

Jag tycker att det gör så mycket att ha såna mindre mål, små morötter att se fram emot, framförallt när jag tragglar med en för att vara ärlig rätt tråkig delkurs. Bara att tänka på resan fyller på med energi. Gör det lättare att orka plugga det sista, fortsätta kämpa de sista dagarna fram till tentan - och så vet jag att jag kommer komma hem med ny energi, redo för nästa delkurs och redo för att fortsätta kämpa mot mina större långsiktiga mål sen. Åh vad skönt det ska bli! Som jag längtar.
Hanna Karlsson:

Vad mysigt att komma iväg på en liten tripp!

Flisan:

Jättefina bilder :)

TicTacToe:

Det är helt okej och väldigt vanligt att känna skoltrötthet. Du har ju liksom kämpat en hel termin så inte konstigt! Vad bra att du får komma iväg lite och få nya intryck och att du myser till det. Hotellfrukostar är verkligen något att se fram emot! :D kram

Kommentera inlägget här: