With every new dawn comes a new light.


Jag är som de flesta vid det här laget vet helt besatt av soluppgångar, solnedgångar, himmel, hav och vackert ljus. Det finns ingenting lika magiskt, ingenting jag skulle byta ut sådana upplevelser mot. Soluppgångarna här hemma vid min lilla sjö är fantastiska, men ljuset på Island... Wow. Jag svävade runt i ett konstant lyckorus, alldeles lugn inombords och samtidigt så uppfylld av hur vackert det var.

Den här resan var precis vad jag behövde. Jag reste ensam, för även om jag ser mycket fram emot de resor jag och mina vänner drömmer om tillsammans så älskar jag att resa ensam. Att gå i min egen takt. Släppa allt. Bara vara. Och så tycker jag att jag alltid får fler fina möten med människor när jag reser ensam, att det är lättare att få kontakt med de som bor på platsen och att själv riktigt se allt det vackra.
Jag längtar efter de längre resor jag kommer göra en dag och är så tacksam för den här helgen. För att det gav precis den energipåfyllande paus jag behövde, för att jag fick se lite av Island som jag drömt om så länge och för att det var min första resa sen allt som hände förra året. Jag var aldrig rädd för att resa ensam tidigare, men efter allt som hände i samband med att jag skulle rest iväg den gången blev jag rädd. Rädd på ett sätt som inte är jag, som jag inte vill vara. Redan på Arlanda på väg till Island i fredags kändes det som att det bröts, som att jag fick tillbaka en del av mig som jag trodde försvann den där hemska augustikvällen förra året. Det var ännu en anledning till att det var så viktigt att göra det här och att göra det ensam. Jag behövde känna att jag fortfarande klarar det - och det gjorde jag.
sandra:

fint!

Elin:

Underbart! Gör mycket nytta för själen!

Tack det behövs <3 Är så förbannat patetisk... Hur svårt kan det vara?
kram

Amanda CL:

vad glad jag blir av att läsa att resan var så bra :)

Amanda Jona [SPONTAN]:

Verkligen så vackra bilder!

TicTacToe:

Kul att läsa om att du har haft det bra och vilka fina bilder, du är duktig på att fota solnedgångar. Gillar särskilt det sista kortet! :)

Kommentera inlägget här: