Att vara den du är.

Livet är märkligt.

Livet är märkligt. Idag var jag på den coolaste provfilmningen i mitt liv, som jag önskar att jag kunde berätta mer om men det kan jag såklart inte. Häftigt och roligt var det i alla fall. En liten dröm som blev sann, oavsett hur det går eller vad som händer nu.

På kvällen var det dags för första gången med kören! Jag var den enda som var ny, hade inte hört en enda av låtarna tidigare och kände mig rätt vilsen ett tag - och ändå gick jag därifrån alldeles varm, glad och ser mycket fram emot nästa vecka. Alla var så öppna, välkomnande och omhändertagande. Jag kände mig med direkt. Så mycket värme och gemenskap. Det var precis som jag hade hoppats!

Nu ser jag att klockan är mycket och att jag borde sova. Jag ville mest skriva, för att ja... Vissa dagar är värda att minnas. Imorgon blir det vrålpluggande för min del, följt av dag två på mitt fina extrajobb. Det är lite mycket skola och lite mycket i huvudet, men också väldigt mycket bra som händer just nu. Väldigt mycket. Livet är verkligen märkligt! 

Nyklippt hår och en seger!

Nu har jag en frisyr igen - och tog ännu en vinst mot PTSD när jag klarade av det redan hatade och i ett halvår uppskjutna frisörbesöket, trots att det visade sig vara en manlig frisör och senaste gången en man rörde mig mer än typ en snabb kram av en vän var under ett övergrepp. Det kanske låter fånigt för någon som inte varit där, men för mig var det ett stort steg och jag är jättestolt!

Det gick bra också. Jag fokuserade på andningen och på att räkna någon sorts takt i huvudet, frisören var snäll och trevlig och mot slutet var jag faktiskt inte lika rädd längre. Det tar dock på krafterna att gå emot rädsla och jag var så slut att jag somnade när jag kom hem, så i övrigt har det fått bli en lugn ledig dag.

Nu ska jag återgå till kvällens ta hand om mig själv-pyssel, för att ladda upp inför nästa veckas plugg och inte minst för imorgon då jag både ska på en spännande provfilmning och på första gången med kören jag anmält mig till. Det händer mycket roligt just nu. Håll tummarna för mig! :)