Advent, vardag och livet.

Jag har varit lite trött och sliten ett tag så fokus har legat på att klara det viktigaste, dvs. skola och jobb. Det är en svår balans tycker jag, att göra mindre för att spara energi och att samtidigt göra sånt jag tycker om och som ökar positiva känslor. Tur att skolan och mitt extrajobb är så roligt, ger energi och får mig att må bra, då behövs inte så mycket runt omkring för att ändå trivas med livet. Lite annat har i alla fall hunnits med. Ett spontant födelsedagsfirande bestående av våfflor, hundcafé och valpmys för en nära vän. After studies i skolan (som lite ordvitsigt kallas "Social after Work", alltså en blandning av Social Work och After Work, vilket jag som eventuellt har världens sämsta humor tycker är jätteroligt). Och så gick vi i klassen ut en sväng i fredags också, vilket var jättemysigt.

Nästa vecka är också mer hektisk än vad jag behöver just nu och jag kommer få ett besked jag väntat på och oroat mig för länge (ni får gärna hålla tummarna, det gäller något som känns livsavgörande viktigt för mig). Så med tanke på det behövdes en rejält osocial hemma-helg! Sådana är så mysiga. Första advent är det också. Julen är inte min favorittid, men jag har bytt min blommiga sommarduk mot vinterduken med snögubbar och satt upp min adventsljustake. Det är rätt fint trots allt.
A:

Det är verkligen mysigt att sitta hemma med tända lus och stjärnor! Jag har njutit lite extra idag, första advent! Haft en hel del jobb, men det är lättare med fina ljus omkring :)
Håller tummarna för ditt besked!
KRAM!

Svar: Tack för att du håller tummarna! Och jag håller med, pluggandet blir också betydligt lättare med fina ljus och när mysfaktorn är lite högre än vanligt. :) Kram!
Diana

Amanda CL:

lovar att hålla tummarna!!! <3


Svar: Tack fina du! <3
Diana

TicTacToe:

Vilket fint kort på dig, din a ögon uttrycker värme :) <3

Svar: Åh tack snälla du, vad glad jag blir! :) <3
Diana

Kommentera inlägget här: