Det mysigaste sättet att vara ledig.

Efter en dag som igår är dagar som idag extra välbehövliga. Jag kom hem från dagens föreläsning redan klockan 15, blev snabbt klar med både föreberedelserna inför veckans gruppuppgift och kompletteringen för seminariet jag missade när jag var insnöad, bussarna inställda och jag inte kom till skolan - och sen leeedig. Ledig på det nya sättet jag precis upptäckt att det går att vara och som jag totalt förälskat mig i. Ledig utan att berätta för någon att jag är ledig. Ljudlös telefon. Inga sociala medier (förutom det här blogginlägget nu då). Smsade tidigt godnatt till vännen jag alltid smsar godmorgon och godnatt med, just för att jag behövde en tyst ensamkväll. Värmekudde. Varm choklad. Tända ljus. Gilmore Girls. Ansiktsmask. Gårdagens chokladbollar. Och bara... Lugn, tystnad, ensamhet.

Återhämta mig efter igår. Få den där avslappningen jag inte alls fick i helgen. Känna hur hjärtat slutar bulta, hur det går lättare att andas igen. Ladda om. Fylla på. Det behövdes. Nu orkar jag en vecka till.
Amanda Jona [SPONTAN]:

Lät och såg verkligen underbart ut, ibland är det så skönt att koppla bort omvärlden helt!

Emma Broberg :

Åh, låter som en himla fin eftermiddag/kväll. Att vara ledig är så härligt<3

Emma Grann Fotografi:

Åh vad härligt :)

Amanda CL:

låter skönt <3

TicTacToe:

Ännu en gång inspirerar du mig till att ta hand om mig själv. Det är så fint att läsa hur du gör utrymme för dina behov så att du kan ladda och orka med, fortsätt så! :)

eva%20linah:

fina bilder<3

Kommentera inlägget här: