Where words fail, music speaks.

Torka tårar på din kind
låt de inte komma in
fortsätt le och fortsätt gå
du kommer aldrig att förstå

Natten äter allt som var
lämnar bara skalet kvar
Torka tårar, det är kallt
och mörkret bor här överallt

För när såren de gör ont i mig, när minnena tar mig till dig
när stormar viner, när regnet faller, när natten blåser kallt
när solen skiner, när himlen skrattar, när ljuset är överallt
då saknar jag, då saknar jag dig så
Dagarna då jag inte är riktigt okej, när saknaden värker i mig som den gör mig ibland, är mitt favoritsätt för att hantera känslorna att sätta mig vid pianot eller med gitarren och skriva. Ibland blir det en låt. Ibland bara sjunger och spelar jag precis det som känns, utan att bry mig om hur det låter eller vad det blir - bara får ur mig det. Ofta är det som att orden bara kommer. Jag tänker inte. Funderar inte på vad jag egentligen menar, vad jag känner, hur det låter eller vad det betyder. Det bara är.

Efteråt skaver det mindre i bröstet, antingen för att jag fått ur mig det jag behövde säga eller för att jag kan låta känslorna finnas istället för att trycka undan. Det är nästan det viktigaste för mig, för att hantera jobbiga känslor och även för att fortsätta må bra när jag mår bra. Att få ut det. Att inte stänga in.
Håll ditt hjärta, håll det hårt
glöm allt det som varit vårt
bygg höga murar, höga skal
låt inget vara kvar

Håll huvudet högt och fortsätt gå
de kommer aldrig att förstå
sår som skär och tomma hål
men det blir aldrig mer som då
TicTacToe:

Musik är helande <3
Imorgon är en annan dag och hoppas att du mår lite bättre då. stor kram

Svar: Ja det är det verkligen. <3 Tack fina du. Det var dock inte idag jag mådde så (även om jag förstår att det lät så på inlägget), utan mer reflektioner lite i efterhand. Så en ny dag gjorde det absolut lite bättre. :) Stor kram tillbaka!
Diana

Elin:

Nu är jag fullständigt värdelös på att göra något med musik annat än att lyssna på det. Är så imponerad av människor som kan spela själva.
Dock kan jag känna igen känslan av att orden bara flödar ut, utan att man tänker. Skriver ju mycket dikter, och de flesta bra är skrivna utan något tvång och tänkande.
kramar

Amanda CL:

kreativitet är ett väldigt bra sätt att hantera det jobbiga på. Jag brukar skriva eller fota när jag är hemma och har det jobbigt.

sv: ja :/ ska få igång det snart igen
tack :)

Emma Broberg :

Starkt inlägg. Att musiken kan hjälpa är fint <3

sandra:

fint!

Kommentera inlägget här: