Lördagsmorgon på verandan.

Hej på er. Jag är som ni märker lite off från bloggen just nu. Det har varit mycket stress en tid igen och energin behöver gå till annat. Även kommentarer, meddelandesvar osv. kommer nog dröja lite. Så får det vara. Ville mest säga att jag är okej. Ta hand om er så länge, så hörs vi snart. ♥
Nathalie:

Underbar utsikt du har!! Ta hand om dig <3

Amanda CL:

ta den tid du behöver <3
Det är viktigt att ta hand om sig själv!
Kramar

A:

Finaste Diana!! Tack för din underbara kommentar! Jag blev alldeles tårögd när jag läste den (och fick gömma mig bakom mobilen, eftersom jag satt på ett café i Farsta när jag läste)! Alltså, jag blev så obeskrivligt glad!
Detsamma säger jag till dig, jag är också oerhört glad för att ha fått lära känna dig! DU är verkligen en person som gör skillnad genom din värme och din förmåga att inspirera! TYcker förresten att vi borde ta en fika i vår/sommar också!
Tråkigt att höra, att du inte träffat någon annan lärare som sagt till sina elever att värdet inte sitter i prestationerna. Trodde faktiskt att de flesta lärare sa det...(Minns inte hur det var med mina egna lärare dock.) Eller så har jag egentligen inte tänkt på det.
Ta hand om dig, stressa inte för mycket (ska jag säga...), ta den tid du behöver för att varva ner! Njut av sol och fågelsång (som jag antar att du har mycket av utanför ditt fönster). Den bästa och vackraste tiden på året är ju nu! Och kom ihåg att du är SÅ värdefull!!
Stor varm kram!!

Mia:

Hej Fina!
Ibland behöv pauser och bra att du lyssnar på dig själv, och dina behov!
Kramar Mia

Kommentera inlägget här: