En inte speciellt julig julafton.

Idag är det julafton. Från mig blir det däremot inget speciellt juligt inlägg, för jag känner mig helt enkelt inte så julig i år. Det är en av de mest fantastiska sakerna med julen som fri: att kunna välja själv. Att fira om en vill fira, att låta det vara som vilken dag som helst om en vill det.

Alldeles strax ska jag hur som helst bege mig mot min fjärde volontärjul, som även detta år tillbringas med barnen och familjerna som kommer till julfirandet jag volontärar på. Det ska bli jättefint.

Fram till dess värmer jag upp i min underbara tröja från fantastiska Föreningen Storasyster. Det var min julklapp till mig själv i år (jag slog in den och allt, har längtat efter att få öppna paketet!). Är även riktigt rörd av de otroligt träffsäkra klapparna jag fick av mina fina vänner. Ett dockskåp att renovera, byta golv, tapeter, bygga möbler, inreda... Som jag så länge pratat om att jag velat ha. En bok om Sydamerika, som om allt går enligt planen blir målet för nästa sommars äventyr. De känner mig verkligen. ♥

Nu ska jag sätta fart. God Jul till er som firar. Värme till er som tycker att dagen är svår - snart är den över. Vi hörs snart!
Kommentera inlägget här: