KRAM-podden!

Idag har jag besökt fina KRAM-podden, en podd om psykisk ohälsa och mobbning, för att prata om PTSD (Posttraumatiskt stressyndrom) och mina erfarenheter av att leva med PTSD, vad som hjälpt mig och vad som orsakade min PTSD. Och om att det alltid är värt att berätta och söka hjälp!

Det var en väldigt trevligt morgon. Fint att få vara med, att få prata om sånt det är så viktigt att vi pratar om. Tystnaden hjälper ingen. Fint att få träffa härliga Lisa som är en av människorna bakom podden och som jag följt på Instagram under väldigt lång tid.

Avsnittet sänds i vår, men om ni vill lyssna på tidigare avsnitt eller kolla in deras blogg finns länken nedan! Länk till KRAM-poddens hemsida!
★ Livet som mamma, lärare och doula i Dalarna ★:

Men du så roligt :)

Ida:

Men åh vad kul!! :)

Elin:

Så starkt av dig! Vet inte om jag hade vågat. Modigt, verkligen!

Medicinen har hjälpt lite, men såg en människa utan huvud igår/i natt när jag var ute med bebis.. VET ju att det inte är sant, men just då... Nej. Så trots biverkningar är jag nog tvungen att äta den ett tag.

ja, jag kommer inte klara av att jobba ett längre tar när jag ser ut och mår så här. Ser ut som en krigszon (utan ordets rätta bemärkelse). Utan DBTn vet jag inte vad jag gör riktigt,,
Ja, det är äldre jag vill jobba med, det är dem jag verkligen tror att jag kan göra ett bra jobb för.

Åh kan tänka mig att du är jätteduktig med jobbet också, du har ju lätt att känna empati. Jag med, bara inte för barn :P
kramar

Linda:

Åh så roligt!!

Liene Svärd:

sv: Det kan vara jobbigt och ta tid att älska sig själv men skönt att du trivs nu i din egen kropp :)

Vilken värdefull podd! och kul att du deltog.

Emma Broberg:

Åh vad fint! Ska bli roligt att lyssna :)

Sofia:

Oj, vad jag känner likheter med dig nu när jag klickade in mig här. Har också erfarenheter av PTSD och pluggar till socionom :)
sv: jättekul att någon mer socionomare hittat till min lilla blogg haha! Ja, de flesta gillar inte alls metodkurserna :)

Amanda CL:

Vad spännande! Ska gå in och lyssna på de andra avsnitten innan ditt kommer sen :)

Kommentera inlägget här: