Några riktigt bra dagar.

Vi har (ÄNTLIGEN!) börjat med psykologikursen nu och det börjar bättre än jag hoppats. Första seminarieuppgiften handlar om maskrosbarn, risk- och skyddsfaktorer, resiliens och Morgan Allings historia. Det är med andra ord en väldigt lycklig Diana som väldigt ivrigt lusläser sida efter sida i kurslitteraturen och lika ivrigt skriver. Nog för att förra kursens socialpolitik var intressant, men det är ju det här jag brinner för. Det är liksom hela anledningen till att jag valde utbildningen.

Igår hade vi även (en av olika skäl sen) terminsstart på mitt vanliga plugghjälp-extrajobb, vilket också kändes väldigt roligt och gjorde mig glad hela dagen. Jag har längtat efter det. Ett år har jag jobbat där nu... Det är världens bästa extrajobb som sagt! Så både roligt, mysigt, fint och givande.

Nu är det sovdags, för imorgon ska jag ut på lite äventyr - men först tänkte jag fråga om det finns något speciellt ni som brukar titta in här vill att jag ska skriva om? Några frågor? Något ni tycker är mest intressant? Skulle bli jätteglad om ni ville lämna några tankar! :)
Nathalie:

Så roligt när man får läsa de kurser man är riktigt intresserad av!! Det gör så mycket! Stor kram <3

Kommentera inlägget här: