Jag har blivit studentambassadör!

En till rolig sak som hänt i veckan är att jag fått ett nytt (ett till, jag är kvar på mitt gamla också) extrajobb som studentambassadör! Studentambassadörerna är en del av högskolans kommunikationsavdelning och har bland annat olika rekryteringsuppdrag - så som att ta emot studiebesök, leda rundturer, stå på mässor, åka ut på gymnasiebesök för att presentera högskolan och att träffa presumtiva studenter för våra respektive program på en fika, ta med dem på en föreläsning eller ett seminarium och berätta om utbildningen. Vi hjälper också till under terminstartsveckan, på högskoleprovet och lite sånt.

Jag var på anställningsintervju igår och idag hade vi utbildning hela dagen. Mycket information blandat med roliga teaterliknande övningar. Tidigare har jag nästan bara varit i kontakt med andra socionomstudenter, så att få träffa studenter från andra utbildningar var också jätteroligt. Bland ambassadörerna är jag just nu faktiskt ensam från socialt arbete.

Nu slocknar jag däremot snart. Har feber och är egentligen sjuk. Det känns i alla fall jättefint att få representera skolan jag trivs så bra i och är så stolt över! Jag tänker även på hur jag själv innan jag började plugga trodde att högskolan var en skrämmande främmande värld som inte var till för såna som mig - tänk om jag skulle kunna bidra till att någon annan som känner så också vågar plugga vidare i alla fall? Det vore fantastiskt.
Amanda CL:

Låter kul! :D
Krya på dig!

Liene Svärd:

sv: Så kul att du gillade mitt motivationsinlägg :)

Mycket som händer.
Ha en underbar vecka!

Kommentera inlägget här: