Det nya året börjar bra.

Årets andra dag innebar flera spännande förfrågningar. Förfrågningar om sådant som handlar om att göra skillnad, att använda mina erfarenheter för att hjälpa andra. En dröm inom det området verkar, om allt går som det ska, snart gå i uppfyllelse. Fantastiskt. Jag berättar mer när allt är klart.

Årets andra dag innebar också något viktigt för mig själv, för att fortsätta ta hand om mig, fortsätta läka, fortsätta gå framåt. Terapi. Ibland skäms jag och är rädd för vad folk ska tycka om att jag fortfarande går i terapi, trots att det egentligen inte alls är någonting att skämmas för. Trots att det bara är stigmatiseringen i samhället som satt sig lite även i mig. För det är verkligen inget att skämmas för. Sår på insidan är lika verkliga som sår som syns utanpå, tar också tid att läka och att jobba med sig själv, ta ansvar för sitt liv, är enligt mig bland det modigaste - och viktigaste - som går att göra.

Årets tredje dag fylls i sin tur av ett seminarium i skolan. Genus står på schemat idag. Min grupp ska hålla en presentation om könssegregation på arbetsmarknaden. Därefter blir det tentaplugg. Och en ledig kväll, det känns extra viktigt med sådana den här veckan. Det har varit lite hektiskt ett tag.
Amanda CL:

låter som att du har ett spännande år framför dig <3 jag är övertygad om att det kommer bli toppen!
kramar

Evahle - en blogg om psykisk hälsa:

Det är så hemskt att man skäms över sitt mående och sin terapi. Jag menar, vi försöker ju och jobbar på att må bättre, det kan ju inte vara fel!

Kommentera inlägget här: