Solnedgång över världens bästa skola!

Solnedgång över världens bästa skola. Tänk att jag har sån tur att jag får läsa världens intressantaste utbildning med världens härligaste människor i världens bästa skola? Jag trivs så bra. 

Min dag började med att jag stressade som en tok till skolan - för att väl där upptäcka att jag rört ihop schemat och var flera timmar för tidig. Men det blev bra ändå, för då fick jag tid för en väldans mysig lunchfika tillsammans med en fin vän. Och sen seminarium efter det, om socialpolitik. Intressanta diskussioner, en hel del skratt och en glad, varm fredagsstämning. Det där med att sent en fredag nästan känna sig besviken när läraren bryter diskussionen och säger att seminariet är slut.

Jag har egentligen inte så mycket att skriva just nu. Tänkte mest titta in lite. Säga hej. Önska er en trevlig helg. Så ja, hej och trevlig helg! Ta hand om er. 
Celine:

Så vackert!

annelie:

va tjusig :D

Madde / ★ Livet som mamma, lärare och doula i Dalarna ★:

Vilka härliga bilder :).

Sarah:

Solnedgångar e så mysiga :)

Linda:

Såg mysigt ut!

Amanda:

Så fin bild! :)

Tilda Barkselius:

Åh vad härligt att du känner att du hittat rätt med skolan! Jättefin bild också!

Amanda CL:

fin solnedgång :D
så typiskt när man ser fel på tider, men bättre när det är för tidigt än för sent :P
kram

A:

Det är så roligt att läsa att du hittat rätt! Att du älskar din skola och din utbildning! Det är faktiskt inte så många i din ålder som kan säga att de verkligen hittat rätt, att de vet vad de vill göra av sina liv. Jag var ju också en av de få som bestämde mig tidigt och många avundades mig att jag slapp vela och ha ångest över vad jag vill. Det är skönt att veta tidigt!! Och sen har man ju dessutom massor med tid att ändra sig, ifall man skulle vilja det! Du kommer bli super som socionom!!
KRAM!

Kommentera inlägget här: