Magiskt vackra Slovenien.

Bilder från någonstans i Slovenien, när jag promenerade till Vintgar Gorge. Det var så vansinnigt vackert. Vansinnigt varmt var det också och jag gick vilse, fick gå ännu många fler kilometer än vad jag hade räknat med, båda mina vattenflaskor tog slut mitt ute i ingenstans och jag insåg snabbt att mina sandaler inte var gjorda att gå långt i - men trots det var det så vackert att jag gick runt alldeles tårögd, med världens finaste känsla i bröstet och en sån otrolig frihetskänsla inombords. Bergen, naturen, tystnaden... Utöver en grupp cyklister som gissningsvis var på väg mot samma mål såg jag inte en människa på hela vägen. Alldeles, alldeles magiskt var det. ♥

Slovenien var nog det land jag förälskade mig mest i av alla fina länder och vackra platser jag såg under min resa. Det var så vackert.
Nathalie:

Såååå fint!! 😍

Amanda CL:

det ser verkligen jätte vacker ut!

sv: tack <3 Blev så glad av att läsa din kommentar!
Kramar

A:

Blir sååååå sugen på att också åka dit och se allt det vackra!! Fast jag hade nog fått panik om jag gått vilse :) (Vilket jag antagligen hade gjort eftersom mitt lokalsinne inte är fullt så bra som jag hade önskat.) Helt underbar resa verkar du haft och det förtjänar du verkligen!!! Är så glad för din skull och är också så glad för allt du delar med dig av här på bloggen, upplevelser, tankar, svåra saker och roliga saker!! Tack för att du finns! Stor kram!

Kommentera inlägget här: