Att följa sitt hjärta.

Nu är det bara några dagar kvar till sommarens lilla äventyr. Jag är både nervös och taggad till tusen. Vart resan går vill jag behålla för mig själv ett tag till, men det blir... Det blir två förhoppningsvis både utmanande, givande, lite äventyrliga och på samma gång stärkande energipåfyllande veckor. Något jag aldrig gjort förut. Vi får se om blogginlägg kommer upp under resans gång eller efteråt - eller alls. Ibland är det skönt att bara vara i det också. Att inte berätta, visa bilder och dela med alla runtomkring, utan bara uppleva och låta det finnas inuti. Vara i det själv, helhjärtat, när det sker och efteråt spara ögonblicken inombords. Förstår ni vad jag menar?

Å andra sidan kan det ibland vara väldigt, väldigt fint att dela. Att reflektera, sätta ord på, fota och visa bilder. Om även det kommer inifrån. Vi får se hur det blir helt enkelt. Vi får se hur det känns.

P.S. Meddelande- och mejlsvar kommer inte att komma under resan. Om jag inte hinner svara innan jag åker så kommer svar senare. Ta hand om er så länge. ♥
Miss Baby Peaches:

Vad spännande! Hoppa du får en jättefin resa!

Amanda CL:

Hoppas du får det jätte bra på resan!!! <3

A:

Låter jättespännande! Man blir ju onekligen vääääldigt nyfiken :) Hoppas du får det riktigt bra och att det blir som du tänkt dig! Stor kram!!

Kommentera inlägget här: