Känslan av att hjärtat hittat hem.

Jag sitter i mitt hotellrum. Snart ska jag gå ut och äta middag, men det kom en ordentlig åskskur så i väntan på att det ska avta lite kände jag att det nog får bli ett blogginlägg idag också.

Jag befinner mig i den lilla staden Bled i Slovenien. Den vackraste plats jag någonsin sett. Som om all stress, all oro och allt som någonsin varit tungt försvann i samma stund som jag såg sjön. Axlarna sjönk ner, kroppen slutade värka, andetagen blev djupare och kvar fanns bara... lugn. Lugn och harmoni, inuti och utanför. Som att hjärtat hittat hem.
På förmiddagen idag promenerade jag runt hela sjön. Cirka 6,5 kilometer fyllt av enbart sagolikt vackra platser. Jag hade egentligen inte alls tänkt promenera runt sjön idag, men det var så vackert, så lugnt, så magiskt så jag kunde inte sluta gå.

Inte nog med det. När jag någon gång under min promenad (i strålande sol och 30-gradig värme) kände att det började bli väldigt varmt, att kroppen inte ville mycket längre, hittade jag precis då skugga i en skogsglänta där jag såg den vackra stenmuren på en av bilderna ovan. Jag satt längst ut på muren, drack ur min vattenflaska, tog av mig skorna, svalkade fötterna i den kristallblå sjön - och fick sällskap av små tufsiga söta andungar, som klättrade upp på ett nedfallet träd precis bredvid mig. Jag tror aldrig att  jag varit lyckligare eller mer tillfreds. Det finns inget annat ord än "magiskt".
Nu verkar regnet ha avtagit och jag ska ut och äta. Ta hand om er. Vi hörs!
Anonym:

Otroligt vackert!!!! Wow, dit vill jag med! Kram!

Nathalie:

Gud så underbart vackert!!! 😍

Kommentera inlägget här: