Plitvička Jezera.

Igår lämnade jag storstaden Zagreb, Kroatiens huvudstad, för natur, sjöar och magiska vattenfall i Plitvička Jezera - Plitvice Lakes National Park. Det är mer min grej. Innan den här resan hade jag aldrig sett och alltid drömt om riktiga vattenfall. Nu har jag sett många, både här och i Slovenien. Parken är magisk. Vattenfallen, de 20 sjöarna, floderna, de små träbroarna, berg, grottor, skog, natur. Jag bodde på ett hotell i närheten och fick därmed två dagar i parken (den andra dagen gratis dessutom, via hotellet!). Så magiskt. Framförallt gårdagens sena kväll och dagens tidiga morgon, när jag slapp både den värsta värmen och de värsta turistgrupperna.
Vet ni vad jag gjorde mer? Jag hyrde roddbåt! Ensam. Det var bara män och heteropar där männen rodde -och så jag. Men jag gjorde det! Det kanske låter fånigt, men för mig var det en SÅ stor seger. Jag gjorde det! Jag klarade det! Jag hyrde roddbåt och rodde, ensam, i en helt magisk sjö. Hah! alla som försökt säga vad jag kan och inte kan. Hah! 
 
Nathalie:

Åh herregud så underbart vackert!!!! Min dröm har ända sen jag var liten varit att se ett vattenfall på riktigt! Så magiskt!! 😍

Amanda CL:

Gud vad häftigt!!!
kramar

Kommentera inlägget här: