Som ett litet Italien.

Igår gjorde vi en utflykt till vackra Millesgården. Ida har länge sagt att jag skulle älska det och hon hade väldigt rätt. Det var så mysigt! Det var fri entré och nationaldagsfirande där igår, så det var lite mer folk än vanligtvis, men jag förälskade mig i det ändå. Så vackert. Har ni varit där? Det rekommenderas verkligen. Vi tyckte att det kändes som att vara i Italien!

När Millesgården stängt fortsatte vi vidare till att äta glass med den här utsikten istället. I solen som fortfarande värmde och sken när vi gick därifrån vid niotiden på kvällen. Sommar.
Avslutningsvis förstärktes utan att vi planerat det Italienkänslan än mer med middag på Italiensk restaurang. Det kan ha varit en av de godaste pizzorna jag ätit. Ett fint avslut på en väldigt, väldigt fin dag. Precis som livet ska vara. Precis som livet kan vara. Kom ihåg det, om ni kämpar extra hårt just nu. Det finns så mycket fint, så många vackra dagar, så mycket värme, glädje, drömmar, vänskap och kärlek som är värt att kämpa för. ♥
Nathalie:

Åh jäklar vad fint!!! 😍

Evahle - en blogg om psykisk hälsa:

Åh vad fint :)

Kommentera inlägget här: