Starka ord från Diana 15 år.

Om ett par veckor ska jag göra något jag längtar jättemycket efter, som jag jättegärna vill och som ingår i mina drömmar - men som jag också är rädd för. Rädd på nivån att jag vaknar med bultande hjärta klockan 4 på morgonen och undrar vad jag egentligen gett mig in i. Det kommer att gå bra, det vet jag. Jag vet att jag kommer att klara av det och att det kommer bli helt underbart. Det är okej att vara rädd. Det är just då, när vi går utanför vår trygghetszon och utmanar våra rädslor, som vi växer och utvecklas.

När jag igår kväll envist fick ägna mig åt att peppa och övertyga den rädda delen av mig om att det visst är en bra idé att fullfölja det, att gå emot rädslan och följa mitt hjärta, så hittade jag ett dagbokscitat av Diana 15 år. Diana 15 år som levde i ett helvete hon accepterat att hon i stunden inte kunde förändra, men som hon gav sig tusan på att överleva. Diana 15 år som slukade självhjälpsböcker och noggrannt gjorde böckernas alla övningar för att stärka sig själv så mycket hon kunde, så att hon skulle vara redo den dag hon äntligen blev fri. Diana 15 år som klamrade sig fast vid framtiden, vid sina mål och som lovade sig själv att aldrig låta rädsla vinna över drömmarna.

Diana 15 år som i form av en dagboksanteckning skickade världens mest peppande inspirerande budskap till Diana 22, som precis då behövde lite pepp. Vilken häftig känsla! 
Tack för det, mitt 15-åriga jag! 🙏😍❤
A:

Wow...en 15-åring som säger så!! Jag är faktiskt imponerad! Visserligen har jag alltid tyckt att du verkar väldigt klok, men ändå...15 år och så stark och klok! Och det här med självhjälpsböcker, att kunna ta till sig sånt när man är 15 och mår dåligt! Wow...jag tycker sånt fortfarande är svårt, behöver hjälp på traven. Är faktiskt inte förvånad över att du kommit så långt med den styrkan du har inombords!! Och så tänker jag att jag önskar att du varit min elev när du var liten och utsatt...om jag ändå hade fått ta hand om dig då!!!
KRAM!!!

Svar: Åh. Tack fina fina du för ditt - som vanligt - otroligt värmande svar. <3 Varm varm kram till dig!
ddianasliv.blogg.se

Kommentera inlägget här: