Vintgar Gorge i Slovenien.

När jag var i Slovenien promenerade jag många kilometer i 30-graders värme för att få se häftiga Vintgar Gorge - och det var värt vartenda steg. Vintgar Gorge är en 1,6 kilometer lång ravin/canyon som med trägångar öppnats upp för besökare. I canyonen löper floden Radovna, med häftiga strömmar, vattenfall, jättegrytor och på sina ställen stilla dammar. När en promenerar på de små trägångarna är en omgiven av höga bergsväggar och ser floden dåna precis nedanför.

En riktigt häftig plats!

A:

Alltså vilka otroligt underbara och vackra platser du besöker!!! Och jag är så imponerad av att du gör det här alldeles själv! Reser ju också ensam, men det är på charterresor där jag inte behöver planera nånting själv alls. Så här vet jag inte om jag skulle våga ge mig iväg alldeles ensam. Hur gjorde du när du planerade din resa? Hade du planerat in alla ställen du skulle se och hotellen i förväg, eller tar du det som det kommer? Och hur kom du ens på att det var just de här länderna du skulle se? Visste du att det är så fint? Berätta, jag är så nyfiken!!
Stor varm kram och hoppas de resterande dagarna kommer bli minst lika fina!

Svar: Tack för dina fina fina kommentarer, som precis som alltid värmer så mycket! <3 Frågorna svarar jag nog på i ett inlägg tror jag. :) Stor varm kram till dig också!
ddianasliv.blogg.se

Nathalie:

Såsåså vackert!!! 😍

A:

Haha, ja, det var så jag tänkte, att du skulle skriva ett blogginlägg om din resa och hur du tänkte ut allt. KRAM!

Kommentera inlägget här: