Vi klarar mer än vad vi tror.

Så var hela första året på utbildningen avklarat. Ett helt år på högskola. Ett helt år som socionomstudent. Ett helt år närmare mitt mål, men också ett helt år fyllt av glädje, värme och fina, roliga, mysiga och lärorika stunder. Idag hade vi opponering på A-uppsatserna. Betygen dröjer, men jag och min uppsatspartner fick veta att vi inte behöver komplettera något på uppsatsen. Förra hemtentan kom tillbaka, jag fick VG. Och nu är det sommar. Avslutade opponeringsdagen med att fira lite tillsammans med bästa klassen. Nu är hela första året klart. Det gick. Vi klarade det! Wiiie!

Det som, för bara ett år sen, kändes som en helt främmande värld känns nu som hemma - och det har gått så bra. Jag har lärt känna så härliga människor, älskar vår fina gemenskap. Har lärt mig massor. Med undantag för en enda delkurs hittills fått VG på alla salstentor, hemtentor och betygsatta inlämningar jag gjort. Blivit studentambassadör. Trivts, haft roligt. Brinner om möjligt ännu mer för det jag redan brann för. Känner att jag hör till, passar in. Ett bra första år helt enkelt. Ett väldigt bra första år. 

Har jag föresten berättat att jag blev intervjuad i Nytt i Flempan för några veckor sen? Min utbildning har precis fått egna examensrättigheter för socionomer (tidigare gick examen via samarbete med annan högskola). Samma vecka som beslutet kom skötte jag skolans instagramkonto. En journaliststudent kände igen mig därifrån, stoppade mig i cafeterian och ville intervjua mig till en artikel om examensrättigheterna. Lite kul! :-)
 
 
j:

Sa grymt!!

Amanda CL:

Vad roligt att du blev intervjuad!
Hur många år är utbildningen? :)
kram

A:

Wow, grattis!! Kommer ihåg när vi satt och diskuterade din framtida utbildning och du ännu inte visste vart du skulle komma in. Och nu har ett helt första år gått!! Nu hoppas jag du får lite välförtjänt sommarvila!
Kram!!

Kommentera inlägget här: