Värme, så mycket värme.

Jag blev visst ännu mer firad. En vän som inte kunde komma på min födelsedagsmiddag i torsdags bjöd hem mig till dem igår istället - men aldrig hade jag väntat mig att bli SÅ firad. Med middag, ballonger, tårta, presenter, partyhattar, kattgos och allt. Så himla, himla fint!

Jag anser ju att det allra viktigaste och finaste i livet är att få finnas för och ge till andra, på olika sätt, i olika former. Att göra vad en kan. Men att själv också känna sig så tänkt på, att någon ger och gör så fint för en själv... Det är också en otrolig och väldigt, väldigt fin känsla. Jag är fortfarande alldeles rörd.

Mitt 23:e år har börjat fint!

Födelsedagslampa. Visst blev det fint?

23.

23 år och så fint firad. 🎉

Jag är så lyckligt lottad som har så fina personer i mitt liv. 💗

Kattvakt.

Inga ord behövs. 👆❤


Det enda negativa med att vara kattvakt är att det är väldigt svårt att slita sig från gosandet för att gå upp och ut i kylan på morgonen... Men ursäkten "Jag har två katter på magen, så jag kan tyvärr inte komma till seminariet idag" känns inte riktigt som en godtagbar grund till frånvaro. Inte ens om jag i sann juridikkurs-anda försöker hänvisa till katternas skäliga levnadsnivå (som, åtminstone enligt dem, faktiskt innefattar fri tillgång till vikarierande gos-, lek- och matmänniska när deras mattar är bortresta!) eller något... 😉

Snart får jag i alla fall åka hem till de små sötisarna igen. Det är nämligen i en hel vecka jag får mysa med dem. 😻