September 2017.

Så har september gått. Allt är bra med mig, trots tystnaden här på bloggen. September har inneburit plugg, jobb, volontärande. Jag har dragit ner på mitt ena jobb, för att tiden och orken helt enkelt inte räcker till. Jag har skrivit juridiktenta. Födelsedagsfirat en vän. Klippt håret. Röstat i kyrkovalet. Köpt ett skrivbord. Legat rätt så däckad sjuk i nästan en vecka. Ätit glass. Köpt blommor. Plockat bär. Känt några viktiga insikter sjunka in. Varit på inflyttningsfest för den otroligt fina organisationen jag volontärar i. Myst i stan med fin-vän. Jag har för det mesta haft det väldigt bra, helt enkelt.

Mitt projekt, vars första steg är instagramkontot @vi_finns_ocksa, går framåt. Lite mer än två veckor har gått. 145 följare, två delade berättelser och fler på gång, många fina meddelanden, fint beröm från några av mina förebilder, en start till något som kanske kan bli ett samarbete. Jag har många planer, på både kort och lång sikt, men steg ett är instagramkontot. Just nu ligger fokus på att få fler att hitta dit.

Jag har tänkt på det så länge, i flera år, och jag är så glad att jag äntligen satte igång - och så tacksam och rörd över alla, både överlevare och andra, som bryr sig. Som vill berätta, vill lyssna, vill skicka stöd till de som berättar, skriver fint till mig, frågar om de kan hjälpa till... Det är så otroligt fint. ♥
L:

tack för allt du gjort och gör Diana, du är verkligen en av mina största förebilder i livet, du inger så mycket hopp, och värme. vill bara säga tack igen för det, det är sådana som du som ger mig lite hopp om nutidens och framtidens barn med. jag hoppas på ett samhälle som skyddar och fångar upp i tid bättre, och jag vet att du kommer vara en av byggstenarna i det (det är nu man vill klona dig så att varje stad har en diana när du är klar med allt) kram <3

Svar: Åh wow vilka otroligt fina ord L! Jag blev så rörd att tårarna började rinna. Tack snälla fina du. <3 Du är också så fantastisk, stark, modig, inspirerande. Varm kram till dig!
ddianasliv.blogg.se

Evahle - en blogg om psykisk hälsa:

Gud vad snabbt tiden går...

Kul att kontot går framåt :)

Kommentera inlägget här: