Don't let your dreams just be dreams.

Bilder från min "Europe by bus"-tur i somras. 

Jag har bokat en resa till sommaren. Ett jättehäftigt helt fantastiskt underbart drömäventyr. Som jag är helt säker på skulle vara alldeles magiskt både i stunden och dessutom få mig att växa på många sätt. Det finns vissa omständigheter som jag själv inte kan styra över just nu och på grund av det vet jag inte om jag faktiskt kommer kunna åka som planerat i sommar. Men jag hoppas det. Räknar med det, så långt det går. Drömmer, längtar, förbereder, hoppas, vill. Och har bokat, som sagt.

Innan jag vet om jag verkligen kommer kunna komma iväg vill jag inte skriva ut vart jag ska - men det är en plats där det finns sköldpaddor och sengångare. Förstår ni? Sköldpaddor och sengångare!!!

Det finns knappt något bättre än att planera en resa, ett äventyr. Frihetskänslan. Längtan. Pirret i magen. Och rädslan, samtidigt. För jag är nästan alltid rädd innan jag gör någonting. Alldeles livrädd. Det är bara det att drömmarna är viktigare, större. Av erfarenhet - inte minst från min resa i somras - vet jag också att rädslan ger med sig så snart jag kommer iväg, tar steget och fullt ut gör det jag är rädd för. Då får den inte plats längre. Blir motbevisad. Kvar finns lyckan, friheten, hjärtat som brinner, längtar, vill.

"If your dreams don't scare you, they aren't big enough."
Amanda CL:

ska hålla tummarna för att du kommer iväg! <3

yogapassion.blogg.se:

Låter underbart! Jag håller på att "drömplanera" en sommarresa just nu, är också sugen på äventyr och nya upplevelser! Kram

Kommentera inlägget här: