Friday night in Cádiz.

Första veckans spanskalektioner är klara. Min andra dag här fick jag ett väldigt dåligt besked från Sverige, så jag har minst sagt inte varit på topp den här veckan. Mycket tid har gått åt till att processa det som hänt. Men, här har jag det ändå i alla fall helt fantastiskt bra. Jag älskar spanskalektionerna. Jag älskar att surfa. Jag älskar alla människor här.

Efter 5 dagar här kan jag faktiskt ha enkla konversationer på spanska. Prata om länder, städer, vissa intressen, planer för helgen, vädret, beskriva personer, platser, föremål, ge och få vägbeskrivningar, presentera mig, beställa, förstå enklare instruktioner. Ställa frågor.

Igår var det fredag och några av oss språkstudenter gick ut. Åt god middag på en restaurang vid havet. Gick på en Flamencoshow. Jag lyckades föra en hel rätt lång konversation på spanska med någon jag aldrig träffat förut och var jättestolt. Jag brukar föredra lugna hemma-fredagkvällar, men just igår hade jag gärna varit ute längre om jag inte haft surflektion nu på förmiddagen. Så roligt var det.

Jag älskar den här staden.
Kommentera inlägget här: