Balans och längtan.

Jag har haft en plugghelg den här helgen. Nästa också, misstänker jag. Helgens pluggpauser har ändå varit minst sagt vackra. Natur. Sjöar. Gröna knoppar. Blommor. Sol. Som jag njutit.

Jag är rätt stolt över allt plugg jag fått gjort i helgen och för att jag nu känner mig mycket mer förberedd inför kommande tenta. Lika stolt är jag över att jag både igår och idag till slut sa "Nej, nu får det räcka - det är trots allt helg!" och begav mig ut i solen istället. 12 timmar effektivt plugg och 7 timmar mysigt naturhäng fördelat över två dagar. En rätt snygg balans ändå, för en tentastressad student.

Jag räknar dagarna just nu. Snart är tentan över. Sen är det bara två uppgifter och två seminarium kvar av terminen. Sen är det sommar. Sen har jag avslutat utbildningens andra år. Sen åker jag iväg. Till varm värme. Sol. En strand jag planerar att typ bo på under mina veckor där, även om jag inte kommer att vara helt ledig. En liten vacker stad. En delad lägenhet. Människor jag aldrig träffat. Lära mig lite av ett nytt språk. Och så ska jag ta surflektioner också - det ni. Förverkliga den drömmen. Som jag längtar.
Kommentera inlägget här: