Jag tycker om att göra det de sa att jag aldrig kunde.


Imorgon är det tentadags igen. Mitt skrivbord svämmar över av färggranna plugglappar och min hjärna har på något sätt - trots att jag haft influensa och knappt kunnat plugga i veckan - lyckats pressa in åtminstone all information på bilden. Förutom att det är ett bra sätt att lära sig är det en av anledningarna till att jag tycker om att göra plugglappar: det syns hur mycket en faktiskt lär sig. Samma känsla som att bocka av punkter på en att-göra-lista eller checka av mätbara mål. Det blir tydligt. Jag gillar det. Tror dock att jag behöver skaffa mig ett större skrivbord om jag ska fortsätta med min lappmetod... 😅

Det är egentligen rätt fantastiskt hur mycket vi lär oss. Jag tänkte på det häromdagen; all kurslitteratur vi läser, alla föreläsningar vi lyssnar på, gruppuppgifter vi gör, diskussioner och presentationer vi håller, inlämningar och tentor vi skriver... Det är rätt coolt. Att lära sig, få mer kunskap, utbilda sig är coolt. Det finns mycket som är viktigt och det finns kunskap som aldrig går att läsa sig till, men den här sortens kunskap är verkligen väldigt grym den också. Jag är så stolt över att jag gör det här.
Och vet ni? Idag kom CSN för sommarens resa och både kurs och boende är betalt. Nu är det kortare tid kvar tills jag åker än vad jag sen kommer vara där. Jag börjar bli ordentligt taggad! 
Kommentera inlägget här: