Ledighet för en student.

Vill ni veta något som känns helt overkligt? Jag är efter influensan tyvärr fortfarande för sjuk för att jobba idag och förutom lite mejl att hålla koll på har jag just nu inget plugg att göra. Jag kan vara sjuk och vila och kolla serier. När jag blir frisk kan jag vara ledig. Alltså riktigt flera-dagar-i-rad-utan-att-varken-plugga-eller-jobba-alls-ledig. Hela helgen. Utan stress. Utan plugg. Utan måsten. Jag har verkligen jobbat hårt ett tag och det är en månad sen jag hade en helt ledig dag sist, så det känns nästan overkligt.

Jag och en klassis pratade om hur vi båda säger att vi är lediga när vi jobbar. Jag kom på mig själv med de orden häromveckan och började skratta åt hur bakvänt det är: "Nej ikväll ska jag plugga, men imorgon jobbar jag så då är jag ledig!". Livet som student. Tur att det finns så många fördelar och är så roligt också! Så roligt att varken plugg eller jobb faktiskt känns som jobb. Så roligt att jag till och med blivit sugen på att kanske plugga vidare ännu lite till efter socionomexamen... 😊

Nu ska jag dock återgå till att se serier och att for once ha tid att vara sjuk. Vad gör ni idag?
(Och ja, jag har plötsligt fått blogglust igen! Vi får se hur länge det håller i sig.)
Alice Lindström:

Vad skönt att du kan slippa plugget för en stund!

Jasmine:

Vad skönt att du kan ta dig helt ledigt med gott samvete. Hoppas att du kryar på dig och mår bättre inom kort!
Fortsätt kämpa med studierna - en socionomexamen är värd så mycket! Jag tog själv examen i ämnet för ett år sedan och är så oerhört nöjd med mitt studieval och mitt val av professionalism. Hoppas att du blir lika nöjd!

Svar: Tack, kul att du gillade bilderna på ett rosa maj.

Kram

Kommentera inlägget här: